Ovdje ste:: Početna
 
 

Premijer liga, uspješan nastup Sapnjaka

Ispis
Tokom vikenda igrano je 17. kolo Premijer lige BiH. I ovo kolo mjesto među prvih 11 u svojim ekipama izborili su i igrači iz Sapne.


Kapiten Zvijezde, Amir Hamzić je nakon povrede i pauze u prošlom kolu, u utakmici protiv Rudara na terenu proveo 80 minuta, i po običaju ostavio snažan utisak. Prvi je i zaprijetio gostujućem golmanu.


Foto: www.nkzvijezda.ba

Emir Halilović je u meču Zvijezda - Rudar, u 90. minuti igre postigao prelijep gol. Uputio je loptu u lijevi gornji dio Rudarovog golmana, 'u rašlje', čime je potvrdio pobjedu tima iz Gradačca. Rijetko viđen gol.

- Dobio sam loptu s desne strane i plasirao je, i, mogu reći, da je to bio stvarno lijep pogodak, kazao je Emir za SapnaOnLine.


Video izvještaj BHT1






Foto: www.bportal.ba/M.K.

Mirza Hasanović je nakon prošlosedmičnog debija za Slobodu, kada je na terenu proveo 90 minuta protiv Kozare i u ovom odigrao cijelu utakmicu. Sloboda je slavila na Tušnju protiv Leotara, a Hasanović je odigrao na mjestu zadnjeg veznog izuzetno uspješno. Mirza za obrat u svojoj karijeri kaže:

- Najbitnije je da redovno igram, dobio sam priliku i pokušavam je iskoristiti na najbolji način. Vjerujem u sebe i potrudit ću se da se dokažem.

Razgovor sa Hasanovićem napravio je i bportal.ba


Video izvještaj BHT1


 
 
 
 

CB Login