Ovdje ste:: Lifestyle Auto Testovi
 
 

Testovi

TEST: Škoda Superb 2.0 TDI

Ispis

Češki proizvođač automobila, Škoda, davno se afirmirao, a u posljednjih nekoliko godina doživljava pravi procvat. Svjedoci smo da iz Mlade Boleslave dolaze novi, sve bolji automobili koji uspješno pariraju modelima vodećih proizvođača.

Test: Renault Laguna 2.0 dCi

Ispis

Veća, lakša i kvalitetnija...

TEST: Cross Golf 1.4 16v TSI

Ispis

Image

Golf pete generacije, oslonio se na staru slavu svojih pretodnika i na taj način stekao popularnost širom svijeta. Međutim, savremeni trendovi i korisnici zahtijevaju od proizvođača vozila raznovrsnost, te pomak standardnih putničkih automobila u nove segmente, sa povećanom ponudom prostora i sposobnosti.

Test: Škoda Octavia Scout 2.0 TDI

Ispis

 

Octavia Scout zadržala je brzinu i upravljivost limuzine, a zahvaljujući opjevanom 4x4 pogonu donosi i solidne terenske mogućnosti. U svim detaljima primjetna je vrhunska krajnja obrada, što na najbolji način govori da Škoda napreduje krupnim koracima.

Test: Fiat 500 1.2 8V

Ispis

Image

 

Prije pola stoljeća, 1957., Dante Giacosa je predstavio svoje djelo - Fiat 500. Ovaj automobil je uz nezaboravni motocikl Vespa motorizovao Italiju i dobar dio Evrope. Istog dana, 4. jula, ali pet decenija kasnije došao je reinkarnirani Topolino donoseći mnoštvo retro detalja i tehnologiju 21. stoljeća.

 
 
 
 

CB Login