Ovdje ste:: Lifestyle Auto Tuning
 
 

Tuning

AC Schnitzer X6 - Tamniji, širi i snažniji BMW X6

Ispis

Nakon što su u punom sjaju svoje pokušaje predstavili Lumma, Hamann i Hartge došlo je vrijeme da novi X6 dođe i pod nož uglednog AC Schnitzera. U ovom slučaju očito je bio pametan potez pustiti konkurenciju da predstavi svoju ponudu, s obzirom da Schnitzerova obrada izgleda najuvjerljivije.

BMW 645Ci Hartge

Ispis

 

 
 
 
Dok mnogi još uvijek raspravljaju oko dizajna novih BMW-ovih modela, Hartge tuner donosi potpuno neobično prerađen coupe serije 6.Ono što najviše odvaja ovu šesticu od drugih je prednji dio, koji je nešto najčudnije viđeno u automobilizmu posljednjih par godina.Možda se svima neće svidjeti, ali će definitivno osigurati prepoznatljivost ovoj preradi.

Malo drugačiji Audi R8

Ispis


Kao da Audi R8 sam po sebi nije odličan automobil, njemačka kompanija koja se bavi tuningom - Kicherer, odlučila je unaprijediti njegovo držanje na cesti, spustiti ga za par centimetara te staviti mu veće felge. U konačnici izgleda - sjajno.

Arden AR7

Ispis

 

Najpoznatiji tuner britanskih klasika nosi njemačke korijene, a ovim se poslom bavi već tri i pol desetljeća. Nakon najnovijeg jaguara, modela XF, na redu je (opet) Range Rover.

GT9 brži od Veyrona

Ispis

 

Njemački tuner 9FF kreirao je GT9, model koji je brži od Bugatti Veyrona. GT9 je na stazi u Papenburgu uspio razviti čak 409 km/h, što je za 2 km/h više od Veyrona.

 
 
 
 

CB Login