Ovdje ste:: Sport Fudbal Vitezovi se opet sastali
 
 

Vitezovi se opet sastali

Ispis
Na stadionu u Sapni u subotu su igrali FK Vitezovi i OFK Sloga! Nije riječ o reaktiviranju Vitezova, kluba kojeg su svi Sapnjaci voljeli, nego o revijalnoj utakmici između nekadašnjih igrača Vitezova i trenutnog ligaša iz Sapne.


Loše vrijeme je uslovilo manji broj posjetilaca od očekivanog, ali se opet okupilo njih stotinjak prvenstveno želeći se podsjetiti majstorija nekadašnjih asova. I imali su šta vidjeti. Sloga je krenula ofanzivno i već u 15. minuti vodila sa 2:0. Do poluvremena se rezultat povećao na 3:0. U nastavku opuštenija igra u kojoj su Vitezovi došli do 4:4. Pristupilo se izvođenju jedanaesteraca. Nekadašnji golman Vitezova je uspio odbraniti tri šuta sa bijele tačke pa je Sloga upisala pobjedu :)

Bilo je i interesantnih startova, ali su dueli između oca i sina, Emira i Nermina Mehmedovića plijenili posebnu pažnju.
Za Vitezove su nastupali:
Jukić, Garibović, Hamidović, Huremović, braća Jašarević, Hamzić, Halilović, Alić, Hasanović, Dropić, Mehmedović, Spahić, Kahrimanović, Hasanović S. i Jukić M.

Za Slogu su igrali igrači i rezervisti prvog tima, među kojima su trojica nekada igrala za Vitezove, Omerović S., Omerović I. i Terzić E.


FOTOGRAFIJE


 
 
 
 

CB Login