Ovdje ste:: Sport Fudbal Fair play ponovo briljirao
 
 

Fair play ponovo briljirao

Ispis
Fair play zasjeo na prvo mjestoDanas je u Gornjim Raincima odigrana prvenstvena utakmica pionira između domaćina i ekipe Fair play. Naši momci su nastavili sa sjajnim igrama u proljetnom dijelu prvenstva te su svoje domaćine deklasirali sa 6:0!

Igralo se na kvalitetnom terenu za igru uz kišovito vrijeme pri čemu je naša ekipa pokazala puno više kvaliteta. Dominacija na terenu je ostvarena kroz odlično kretanje i pas igru a tri boda su bila sasvim pristojna nagrada.

Od samog početka meča osjetila se razlika u kvaliteti pa preko Tahira Omerovića Fair play dolazi u prednost već u 4. minuti. Nakon njega golove za Sapnjake postižu Ismir Halilović, Adem Omerović, Emrah Smajlović i Sejad Hamzić dva puta.

Nakon ove utakmice odigran je prijateljski meč između predpionira ova dva kluba. I u ovom meču pobjedu je slavila ekipa Fair playa i to sa ubjedljivih 6:1. Tako se treneri Spahić i Mujdić u Sapnu vraćaju sa osmijehom a ekipa pionira je pred osvajanjem prvog mjesta u Pionirskoj ligi TK, grupa tri.
 
 
 
 

CB Login