Ovdje ste:: Vijesti Iz okoline Bik ubio majku i sina
 
 

Bik ubio majku i sina

Ispis
Razjareni bik je ubio Jovanku Jovanović (76) i njenog sina Jovana (52) iz Zelinja kod Zvornika dok su ga vodili s ispaše. I majka i sin preminuli su na mjestu događaja, potvrđeno je u zvorničkoj policiji.


Kobni udarci u glave

Nesreća se dogodila jučer, kada su majka i sin vodili bika na ispašu, što su, inače, činili svakodnevno, a kada su ga poslijepodne poveli prema štali, bik je prvo napao Jovanku, a potom i Jovana, kojem su u pomoć pritekla dvojica susjeda, ali je bilo kasno. - Inspektori CJS Zvornik još rade na ovom tragičnom slučaju, a tijela nastradalih prebačena su u Dom zdravlja, gdje su utvrđeni snažni udarci u predjelu glave. Predhodno su na livadi u mjestu Zelinje pr onađena izmasakrirana tijela. Dežurni okružni tužitelj naložio je istragu, kao i to da se bik ustrijeli da bi se moglo prići nastradalima i izvršiti očevid - navode iz Centra javne sigurnosti Bijeljina.

Težak 800 kg

- To je bilo strašno za vidjeti. Tek kada je Jovan počeo očajno zapomagati, sledila nam se krv u žilama. Trojica susjeda su skočila i dotrčala kad je bik već bio na sinu. Pokusali su ga obraniti, ali ništa. Poslije je došao lovac i ubio bika jer je razjaren trčao po selu pa smo strahovali da će još nekoga napasti. On i majka živjeli su sami i bavili se poljoprivredom. Jovan ima još dvije sestre i brata. Jedna sestra živi u Bratuncu, a ostalo dvoje u Beogradu. Nitko nije vidio kada je bik napao. Valjda je bio na livadi i vjerojatno su došli po njega da ga vode u štalu. Kažu da je taj bik i ranije divljao pa su uvijek morali biti na oprezu. Inače, ta opasna životinja zvala se Šaronja i težila je više od 800 kilograma - prepričavali su jučer vidno šokirani mještani.

Na livadi je ostala samo čizma i brojni tragovi krvi u krugu od deset metara, što ukazuje o kakvom se životinjskom napadu radilo.

Večernji list
 
 
 
 

CB Login