Ovdje ste:: Vijesti Iz Sapne Javni poziv za podnošenje prijedloga projekata
 
 

Javni poziv za podnošenje prijedloga projekata

Ispis
U cilju bržeg i jačeg razvoja te poboljšanja standarda u sferi upravljanja javnim dobrima, Općina Sapna je počela sa izradom petogodišnjeg Plana kapitalnih investicija za period 2011-2015. godina.


Ove aktivnosti se vode  u saradnji sa Projektom upravne odgovornosti (GAP) koji je finansiran od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), Švedske agencije za razvoj i saradnju (Sida) i Ambasade Kraljevine Nizozemske (EKN) u Bosni i Hercegovini, u sklopu dijela druge faze Projekta upravne odgovornosti.
Pravo predlaganja projekata za izradu Plana kapitalnih investicija općine Sapna imaju građani pojedinci, mjesne zajednice, udruženja građana,  nevladine organizacije, poduzetnici, privredna društva, općinske službe za upravu i ostali subjekti  sa prostora općine Sapna.


Obrazac za podnošenje  prijedloga za investiranje može se dobiti na Info pultu Centra za usluge građanima općine Sapna, putem web stranice općine www.opcinasapna.ba i kod predsjednika mjesnih zajednica. Navedeni obrazac je potrebno popuniti i dostaviti najkasnije do 31. avgusta 2010.godine, na prijemni šalter u Centru za usluge građanima općine Sapna ili poštom na adresu:  Općina Sapna,  206. Viteške brigade bb, 75411 Sapna, sa naznakom “Za koordinacioni tim KPI” ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Za sve dodatne informacije ili nejasnoće  se možete obratiti sekretaru Koordinacionog tima, na broj telefona 035/599-530, ili lično na Info pultu Centra za usluge građanima.

Dokumente i obrasce možete preuzeti na stranici Općine Sapna - http://opcinasapna.ba
 
 
 
 

CB Login