Ovdje ste:: Zabava TV
 
 

TV

Merak na TV TK

Ispis

KUD Merak Sapna je u gostovao u programu televizije TK u emisiji Bingo show čije je prikazivanje predviđeno za petak u 20 sati.


Simpsonovi

Ispis
Simpsoni (en. The Simpsons) su animirana TV serija, dobitnik Emmyja koju je stvorio Matt Groening, također i autor animirane TV serije Futurama, za TV kuću Fox Network. Serija je postala jedna od prvih velikih hitova te TV kuće, a uz to je i jedna od najuspješnijih televizijskih serija u historiji tog medija. Televizijska se serija razvila iz niza kratkih animacija koje su se emitirale tokom showa Tracey Ullman.

Lud Zbunjen Normalan

Ispis

Lud, zbunjen, normalan je bosanskohercegovačka humoristička serija u režiji Elmira Jukića i scenariste Feđe Isovića. Prva sezona je počela emitovanje 2. septembra 2007. godine, a druga 17. februara 2008. Treća sezona se počela emitovati 7. septembra 2008. godine, a najavljeno je snimanje još 30 epizoda.Nakon Bosne i Hercegovine i Hrvatske, serija se od 27. septembra 2008. emituje i u Srbiji i to na prvom programu RTS-a.

Prison Break

Ispis

Prison Break (Zakon braće) je Zlatnim globusom i Emmyjem nominovana američka akciona/dramska TV serija. Prison Break je američka tv serija koja govori o bjegu iz zatvor nastavljaćujeg bjega iz Fox River State Penitentiary i borbe protiv organizacije internacionalnih firmi i vlani Company-e. Michael Scofild (Wentworth Miller) pritom pokušava da spasi svog nevinog na smrt osuđenog brata Lincon Burrows (Dominic Purcell) iz zatvora.

 
 
 
 

CB Login